Billedresultat for facebook logo Følg os på facebook 

Vinfestival Odense 2019: 

Sidste års succes gentages lørdag den 2. november 2019 fra 12:00 til 17:00.

Reserver dagen allerede nu!

Der vil være de samme forhandlere, som sidste år samt to mere. Endvidere arbejdes der med flere forskellige spisemuligheder. Uddybende orientering omkring arrangementet vil løbende blive lagt ud på medierne. I er velkommen til at besøge hjemmesiden vinfestivalodense.dk

 


Efterårets loppemarked: 

Igen afholdes loppemarked i samarbejde mellem Næsby Idrætsforening og Næsbyhallerne, hvor overskuddet går til ekstra oplevelser for de mange børn og unge, der dyrker idræt i Næsby Idrætsforening (NIF).

Ved tidligere loppemarkeder har der været mellem 60-70 stande, og der har været 700-800 besøgende. 

Vil du blot gøre en god handel i det store udvalg "alt godt fra og til hjemmet - og dig selv", er der åbent fra kl. 10.00 til 15.00. Der vil evt. også være mulighed for køb af kaffe/the samt kage.  

Er du interesseret i en stand, kan den bestilles og købes via Billetto, her finder du specifikke informationer om standen, størrelse og tidspunkter for opstilling samt nedtagning. 

Entre:
Voksen kr. 20,00
Børn under 14 år er gratis 

Billetto er åben for køb af stand. 

På gensyn til en hyggelig dag i Næsbyhallerne. 


Juletræsfest: 

Efter nogle år er det besluttet, at tage en gammel tradition op igen og Næsbyhallerne er stolte af en tilbagevendende juletræsfest. 

Der vil være et stort juletræ for både store og små, samt vil der blive besøg af nissefar og nissemor med deres små nissebørn.  

Pris og tilmeldning oplyses senere. 

 

På gensyn til en hyggelig dag i Næsbyhallerne. 

 

 
Hold din fest eller dit erhvervsarrangement i Næsbyhallerne

Læs mere her