Café

Den selvejende institution Næsbyhallerne søger cafeteriaforpagter med indtrædelse 01.09. 2018.

Som cafeteriaforpagter skal du dels kunne lide at lave god og sund mad, og dels skal du bidrage til et godt socialt liv i cafeteriaet, hvor hallens daglige brugere og gæster kan lide at opholde sig.

Cafeteriaet betjener dagligt hallernes brugere i primært Næsby Idrætsforenings medlemmer (ca. 1.400) fra 16:00 til ca. 22:30 samt i weekender, når der er aktiviteter i hallerne. Hallerne er lukket i hele juli måned.

Cafeteriaet indeholder køkken med alt nødvendigt inventar og maskiner samt service til den daglige drift.

I tilknytning til hallerne er der et klubhus med tilhørerende anretter køkken, der kan benyttes til møde- og festarrangementer med plads til ca. 80 personer.

Der er mulighed for afholdelse af arrangementer i eget regi dens i cafeteria, klubhus og haller, såfremt der ikke er arrangementer i hallerne. Endvidere kan der være mulighed for tilberedning af "mad ud af huset".

 

Kvalifikationer:

  • Relevant faglig uddannelse og erfaring (køkkenfaglighed og hygiejnebevis)
  • Lyst til at arbejde i et sportsmiljø og være samarbejdsvillig 
  • Kundeorienteret og serviceminded 

 

Ansøgningsfrist 31. august 2018. Tiltrædelse gerne den 01.09.2018 eller efter nærmere aftale. 

Ydeligere oplysninger kan fås ved henvendelse til formand for Næsbyhallerne Keld Nielsen, tlf. +45 51 18 60 18 eller på mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Næsbyhallerne, Maylandsvænget 9, 5270 Odense N

 

 
Hold din fest eller dit erhvervsarrangement i Næsbyhallerne

Læs mere her