Café

Balck's Køkken driver caféen i Næsbyhallerne. Kokken Robert Balck blev uddannet på Hindsgavl Slot i Middelfart i 2006.
Siden han blev uddannet, har Robert udviklet sine gastronomiske evner på forskellige danske hoteller og restauranter.

Roberts store passion for madlavning kommer til udtryk i retternes udseende og smag. Der er kræset for det hele, og intet er tilfældigt.
De lækre menuer tager altid udgangspunkt i sæsonens gode råvarer.

Dagens ret

I caféen kan du mandag til torsdag købe dagens ret. Retterne varierer fra dag til dag, men det er hovedsaligt klassiske danske retter, der er på menuen. Det kan fx være gammeldags kylling med hjemmesyltede agurker og kartofler samt sky sauce eller forloren hare serveret med dampede gulerødder og kartofler vendt i smør og persille samt brun sovs.

Tjek Balck’s Køkkens hjemmeside

 
Hold din fest eller dit erhvervsarrangement i Næsbyhallerne

Læs mere her